Over Rijschool Direct

Rijschool Direct

Rijschool Direct is actief in de regio Venlo, Venray en Horst. Naast scherp geprijsde pakketten bieden wij ook losse lessen.  Rijschool Direct is de ideale rijschool in de regio Venray Venlo en Horst, omdat we de leerling centraal stellen.
Wil je in het weekend lessen? Géén probleem. In termijnen betalen? Géén probleem. Wil je een spoedcursus of een vaste instructeur? We denken graag met je mee. Kortom, wil jij deskundige coaching, op maat rijlessen , één op één begeleiding, dan ben je bij Rijschool Direct aan het juiste adres!

Rijles auto
Bij Autorijschool Direct rijden wij in Volkswagen Golf: een gerenommeerd automerk dat keer op keer weer hoge ogen scoort bij diverse betrouwbaarheidstesten en onderzoeken.

Rij-instructeur
Serkan Ozdal heeft al veel ervaring met het omgaan met mensen. Hij bezit de juiste contactuele eigenschappen om iedere leerling op zijn of haar gemak te stellen en heeft de afgelopen jaren veel verschillende mensen gecoacht. Met een achtergrond als instructeur, chauffeur, planner en coördinator, heeft Serkan een sterke basis gebouwd om ervoor te zorgen dat je met de juiste discipline je rijbewijs behaald. Ook het wegnemen van stress, emoties en andere belemmeringen heeft Serkan ervaring mee. De rij-instructeur is opgeleid bij een rij-instructeursopleiding OTO Academie.